Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Nieuws

 

De Cateringkoning voor Stichting Fonds Ouderen Volendam

Niels en zijn Cateringkoning team zullen vrijdag 21 maart in het nieuwe Sint Nicolaashof een diner verzorgen voor Stichting Fonds Ouderenzorg Volendam. Het diner is ter gelegenheid van een fantastisch initiatief om inkomsten te werven voor de ouderen.

 

Een stoel voor dit diner kost € 75,- inclusief bijpassende wijnen.

Tijdens de avond zal er ook een veiling worden gehouden. Een aantal schilderijen van bekende schilders, zoals oa. Adrianus Bleijs, zullen worden geveild. Daarnaast zullen er ook diensten worden geveild zoals bijv. een diner bij u thuis, het maken van een gezinsfoto, een beleggingsadvies en een interieur- en kleuradvies. De opbrengst gaat naar activiteiten voor ouderen die niet worden vergoed door overheid en zorgverzekeraars.