Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Nieuws

 

Diner ter gelegenheid van huwelijksfeest

Op 1 februari heeft Niels met zijn Cateringkoning team een 9 gangendiner verzorgt bij iemand thuis ter gelegenheid van een huwelijksfeest. Er is groots uitgepakt, de huiskamer werd omgetoverd tot een heus restaurant.


De menukaart zag er als volgt uit:

 

“Mosterdsoep”
met gerookte paling

 

“Zacht gegaard buikspek”
met crème fraiche en kaviaar

 

“Gerookte eendenborst”
met appel en balsamico

 

“Gemengde paddenstoelen”
gegratineerd

 

“Zeeduivel”
met een krokantje van Parmaham,
ratatouille en kreeftensaus

 

“Bitterbal”
van risotto
met Hollandse garnalensaus

 

“Tonijn”
met een salade van frisée,
Thaise salsa en sesam

 

“Reerug”
met créme van knolselderij,
saus van pompoen
en krokantjes van aardappel

 

“Mint ijs”
op een prutje van oreo koek,
vanille en chocolade

 

Het werd een dag om nooit te vergeten. Een schitterend huwelijksfeest met een prachtig diner.