Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Nieuws

 

Keurslager Runderkamp ook komend jaar weer Keurslager

Keurslager Runderkamp mag zich met recht weer een jaar lang KEURSLAGER noemen. Keurslager Runderkamp voldoet aan alle door de Vereniging van Keurslagers gestelde eisen. Diverse (onverwachte) keuringen hebben dat uitgewezen. Als bewijs hiervoor is het ‘Certificaat bedrijfskeuring 2013 -2014’ uitgereikt.

 

Keurslager Runderkamp heeft twee uitgebreide keuringen met succes doorstaan. De ene keuring werd uitgevoerd door een kwaliteitsbureau, de andere door de Vereniging van Keurslagers.

 

Kwaliteit
Een onafhankelijk laboratorium, de Stichting Voedsel veiligheidsinspectie Wageningen (SVVW), onderzocht de microbiologische kwaliteit van vleesproducten. Ook controleerde het SVVW of de voorschriften op het gebied van HACCP zijn nageleefd. Op alle aspecten van deze keuring scoorde Keurslager Runderkamp uitstekend.

 

Keurslagerformule
Een regioadviseur van de landelijke Vereniging van Keurslagers inspecteerde Keurslager Runderkamp op hygiëne, versheid, assortiment, vakmanschap, klantvriendelijkheid en presentatie. Uitgangspunt bij alle keuringen zijn de richtlijnen die zijn vastgesteld in het officiële Keurslager formulehandboek. Ook voor deze keuring behaalde Keurslager Runderkamp een zeer goed resultaat.

 

Continu verbeteren
De jaarlijkse keuringen dienen als controlemoment en tevens als kans om eventuele zwakkere punten  in het bedrijf aan te pakken en te verbeteren. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau die consumenten van de Keurslager verwachten gehandhaafd.