Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Nieuws

 

Piepers bij Huiberts

Afgelopen vrijdag 29 november heeft de Buffetkoning een stamppotbuffet verzorgd bij Aannemings- en Machineverhuurbedrijf Huiberts BV voor 280 personen.
Huiberts BV had al zijn klanten uitgenodigd om ze te bedanken voor de klandizie. Kees Huiberts legde uit voor deze ene keer aardappels te willen schillen voor zijn klanten, omdat deze altijd voor aardappelen zorgen bij hem op tafel.  Het was een leuk en gezellig feest en er werd flink gegeten van de stamppotten. Een klant van Huiberts die ook aanwezig was op het feest mailde ons de volgende klantreactie met bijbehorende foto’s:

Hoi Team Buffetkoning,

Afgelopen vrijdagavond waren ook wij getuige van jullie stamppottenbuffet bij HUIBERTS BV Katwoude.
Wij hebben er van genoten, net zoals de andere 280 personen.
Mooi visitie kaartje van en voor jullie.
Heerlijk, bijgaand 2 foto`s.

Groet Willem & Mariette ( IJssalon Willem Honingh)
Katwoude