Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Nieuws

 

Runderkamp beste cateraar van de Jupiler League

Het KNVB Expertise Centrum voor Onderzoek & Kennismanagement Betaald Voetbal heeft dit seizoen (2012/2013) een onderzoek uitgevoerd onder de sponsoren van de Jupiler League.
Uit dit onderzoek kwam onder andere naar voren dat bij FC Volendam het beste eten wordt geserveerd van alle clubs in de Jupiler League.


FC Volendam staat op de eerste plaats met 88% en scoort daarbij tegenover een gemiddelde van 66% zeer goed.

 

Runderkamp is afgelopen seizoen topsponsor van FC Volendam geworden en heeft daarbij de catering van het gehele stadion op zich genomen. Daarnaast is Runderkamp ook de pijler van De Koningshoek, waarin tijdens de thuiswedstrijden luxe kan worden gedineerd.

 

Het is een grote eer om als beste cateraar uit het onderzoek te komen en daar is Runderkamp bijzonder trots op.

 

Wim Runderkamp zegt op dit niveau te zijn gekomen door de wisselwerking met de kritische sponsoren en daarbij constant aandacht te geven en te praten met de leden van de Businessclub om het hen zoveel mogelijk naar de zin te kunnen maken. Daarnaast zijn de ambachtelijke producten uit eigen slagerij, worstmakerij, rokerij en niet te vergeten de verse Volendammer vis ook belangrijke ingrediënten bij het behalen van deze hoge score.