Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Nieuws

 

Samurai Niels trapt de tweede helft van het voetbalseizoen af

Afgelopen zondag speelde FC Volendam de eerste thuiscompetitiewedstrijd na de winterstop tegen Almere City FC. Dit betekende dat ook voor Niels en zijn Cateringkoning team de winterstop weer voorbij was! Voor de winterstop is Runderkamp uitgeroepen tot beste cateraar van de Jupiler League, dus we hebben een reputatie hoog te houden.
Zondag is Niels weer vol enthousiasme begonnen met de tweede helft van het voetbalseizoen, dit keer met een ludieke actie! Een van de aanwezige gasten, tevens zelf slager, heeft Niels uitgedaagd het vlees te snijden met een samurai zwaard. Uiteraard nam onze Niels deze uitdaging aan en sneed het vlees als een echte samurai. Het was een leuke verschijning en de gasten hebben zichtbaar genoten van het eten. Daar bovenop heeft onze eigen FC ook nog gewonnen met 3-1. Al met al een hele mooie dag!