Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Nieuws

 

Succesvol diner St. Nicolaashof

Afgelopen vrijdag heeft Niels met zijn ‘Runderkamp’ team en goede vriend Jeroen Boekel een diner verzorgd voor 70 gasten tijdens een veiling van ‘Stichting ouderenzorg Volendam’.
Niels serveerde tijdens dit diner 6 exclusieve gangen die werden begeleid door de lekkerste bijpassende wijnen van Slijterij de Stient.
Het is een mooie avond geworden en er is veel geld opgehaald voor ‘Stichting ouderenzorg Volendam’. Ook de reacties van zowel de gasten als de organisatoren waren lovend.

 

Onderstaande reactie is van Cees de Wit, oud directeur St. Nicholaashof.

 

“Wij hebben ook alleen maar positieve reacties gehad. Een avond als deze maak je met elkaar.
Alle schakels zijn van belang en wat was de sfeer goed bij de gasten en alle medewerkenden.
Voeg daarbij de fantastische gerechten, de uitstekende wijnen, het wederzijds begrip en de goede samenwerking. Kortom alles om met dankbaarheid terug te kijken op een onvergetelijke avond voor een goed doel.“